YHTEYSTIEDOT

LUOTETTAVAA JA PAIKALLISTA OSAAMISTA

Huomtoimitilojen ammattilaiset tarjoavat avuksesi perusteellista palvelua, osaamista ja kokemusta ystävällisellä otteella. Meille lopputulos on onnistunut silloin, kun kaikki osapuolet ovat siihen tyytyväisiä. Tähän tähtäämme aina, joka ikisessä toimeksiannossamme. Kun olet ostamassa tai myymässä toimitilaa, ota meihin yhteyttä.

SINUA PALVELEVAT

PASI RASKU

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Toimitilavälitys

Puh. 0400 171 191
pasi@huomtoimitilat.fi

Jokainen toimitila on yksilöllinen, samoin toimitilan tarve. Pitkä ja monipuolinen kokemus auttaa kuitenkin hahmottamaan nopeasti miten tilaa olisi parasta käyttää, kenelle se sopii ja miten sitä kannattaa markkinoida. Ja toisaalta millainen tila ostajan tai vuokraajan tarpeeseen sopii esimerkiksi oikeanlaisten muutosten myötä.

Työurallani olen tehnyt hommia vasara kädessä, eli konkreettisesti remontoinut tiloja, myöhemmin olen rakennuttanut ja hallinnoinut sekä luonnollisesti myynyt ja vuokrannut hyvin erilaisia kohteita – niin toimitiloja kuin asuntoja. Kun sinulla on toimitiloihin liittyvä kysymys, tilanne tai haaste, autan sinua ammattitaidoilla löytämään aina parhaan mahdollisen ratkaisun.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan!

ARI SOINTU

Myyntipäällikkö, KiAT, Osakas
Toimitilavälitys

Puh. 0400 610 828
ari@huomtoimitilat.fi

Olen pitkän työurani aikana toiminut useissa eri tehtävissä kaupan ja teollisuuden alalla. Olen toiminut myös kymmenen vuotta yrittäjänä. Aiemmista työtehtävistäni saamani kokemuksen perusteella olen pätevä arvioimaan asiakkaiden tilatarpeita ja tarjoamaan heille parhaat mahdolliset toimitilat laajasta valikoimastamme.

Viimeiset vuodet olen toiminut toimitilavälittäjänä kaupallisteollisten tilojen parissa. Omaan hyvät suhteet alan suurimpiin kiinteistöalan vaikuttajiin. Toimin aina toimeksiantajan sekä ostajan/vuokralaisen etujen mukaisesti. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, ja pyrin aina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

Ota minuun yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen apua toimitilatarpeissasi.

JUSSI RAINIO

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™, Osakas

Puh. 044 33 122 63
jussi@huomtoimitilat.fi

Ota minuun yhteys niin tavataan ja keskustellaan, kuinka asunto- tai toimitila-asiasi saadaan kuntoon.

Kerron sinulle aina rehellisen mielipiteeni, jotta voit itse miettiä mikä olisi sinun kannaltasi paras vaihtoehto. Osaan asettua juuri sinun asemaasi ja ymmärrän, etteivät ratkaisut ole aina helppoja. Käsittelen näitä asioita päivittäin ja kohtaan työssäni paljon ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa.

Voit ottaa yhteyttä myös
oheisella lomakkeella

OMAT TOIMITILAMME

…löydät osoitteesta
Tampellan esplanadi 11
33100 Tampere

YHTEISTYÖKUMPPANIMME