YHTEYSTIEDOT

LUOTETTAVAA JA PAIKALLISTA OSAAMISTA

Huomtoimitilojen ammattilaiset tarjoavat avuksesi Pirkanmaan perusteellisinta palvelua, osaamista ja kokemusta ystävällisellä otteella. Meille lopputulos on onnistunut silloin, kun kaikki osapuolet ovat siihen tyytyväisiä. Tähän tähtäämme aina, joka ikisessä toimeksiannossamme. Kun olet ostamassa tai myymässä toimitilaa, ota meihin yhteyttä.

SINUA PALVELEVAT

PASI RASKU

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Toimitilavälitys

Puh. 0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
www.pasirasku.fi

Jokainen myyjä vakuuttaa, että asiakkaan tyytyväisyys on hänelle tärkeää. Minulle se on enemmän kuin lupaus. Pitkä kokemukseni asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut asiakkaana turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä.

Markkinointi on avainasemassa asuntosi myynnissä. Minulle markkinointi tarkoittaa erottumista, tuoretta ajattelua ja aktiivisuutta. Siihen sisältyvät muun muassa laadukkaat kuvat, videot ja sosiaalisen median näkyvyys. Kaikki asioita, joiden avulla myyntiaika lyhenee ja hinta nousee.

Valitse myynnin rautainen ammattilainen yli 25 vuoden kokemuksella.

ARI SOINTU

Myyntipäällikkö, KiAT, Osakas
Toimitilavälitys

Puh. 0400 610 828
ari.sointu@huom.fi

Olen pitkän työurani aikana toiminut useissa eri tehtävissä kaupan ja teollisuuden alalla. Olen toiminut myös kymmenen vuotta yrittäjänä. Aiemmista työtehtävistäni saamani kokemuksen perusteella olen pätevä arvioimaan asiakkaiden tilatarpeita ja tarjoamaan heille parhaat mahdolliset toimitilat laajasta valikoimastamme.

Viimeiset vuodet olen toiminut toimitilavälittäjänä kaupallisteollisten tilojen parissa. Omaan hyvät suhteet alan suurimpiin kiinteistöalan vaikuttajiin. Toimin aina toimeksiantajan sekä ostajan/vuokralaisen etujen mukaisesti. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa, ja pyrin aina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen.

Ota minuun yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen apua toimitilatarpeissasi.

JUSSI RAINIO

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT, Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™, Osakas

Puh. 044 33 122 63
jussi.rainio@huom.fi

Voit ottaa yhteyttä myös
oheisella lomakkeella

OMAT TOIMITILAMME

…löydät osoitteesta
Tampellan esplanadi 11
33100 Tampere

YHTEISTYÖKUMPPANIMME