OTA YHTEYTTÄ

Kun olet ostamassa tai myymässä asuntoa tai toimitilaa, ota yhteyttä:

Ari Sointu
Ari Sointu, KiAT

Myyntipäällikkö
Toimitilavälitys
0400 610 828
ari.sointu@huom.fi

Olen pitkän työurani aikana toiminut useissa eri tehtävissä kaupan ja teollisuuden alalla. Olen toiminut myös 10 vuotta yrittäjänä. Aiemmista työtehtävistäni saamani kokemuksen perusteella olen pätevä arvioimaan asiakkaan tilatarpeita ja tarjoamaan heille parhaat mahdolliset toimitilat laajasta valikoimastamme. Viimeiset kuusi vuotta olen toiminut toimitilavälittäjänä kaupallisteollisten tilojen parissa. Omaan hyvät suhteet alan suurimpiin kiinteistöalan vaikuttajiin. Toimin aina toimeksiantajan sekä ostajan/vuokralaisen etujen mukaisesti. Tulen hyvin toimeen ihmisten kanssa ja pyrin aina löytämään kaikkia osapuolia tyydyttävän lopputuloksen. Ota minuun yhteyttä, kun tarvitset ammattilaisen apua toimitilatarpeissasi.

Pasi Rasku
Pasi Rasku

Asunto- ja toimitilavälitys
0400 171 191
pasi.rasku@huom.fi
www.pasirasku.fi

Jokainen myyjä vakuuttaa, että asiakkaan tyytyväisyys on hänelle tärkeää. Minulle se on enemmän kuin lupaus. Pitkä kokemukseni asuntosijoittamisen sekä rakennuttamisen puolelta takaavat sen, että pystyn johdattamaan sinut asiakkaana turvalliselle polulle elämäsi tärkeimmän päätöksen tekemisessä.
Markkinointi on avainasemassa asuntosi myynnissä. Minulle markkinointi tarkoittaa erottumista, tuoretta ajattelua ja aktiivisuutta. Siihen sisältyvät mm. laadukkaat kuvat, videot, sosiaalisen median näkyvyys. Kaikki asioita, joiden avulla myyntiaika lyhenee ja hinta nousee.
Myynnin rautainen ammattilainen 18 vuoden kokemuksella.

Voit ottaa yhteyttä myös alla olevalla lomakkeella.