PALVELUMME

Toimitilan etsintä

Juuri se oikea toimitila saattaa ratkaista yrityksesi menestyksen. Keskeisin tekijä on tietenkin sijainti, mutta koko, muunneltavuus tai vuokrasopimuksen pituus ja muut ehdot vaikuttavat valtavasti siihen, kuinka hyvin tila palvelee liiketoimintaasi.

Yksi tapa etsiä uutta toimitilaa on selailla ilmoituksia ja metsästää sopivan tuntuisia kohteita itse. Toinen tapa on antaa ammattilaisen perata tarjontaa ja karsia kaikki ensinäkemältä hyvältä vaikuttavat, mutta käytännössä täysin sopimattomat vaihtoehdot joukosta.

Sinä olet oman alasi asiantuntija, me olemme omamme. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus erilaisten tilojen mahdollisuuksista ja toisaalta erilaisten yritysten ja alojen tarpeista. Kun nämä yhdistetään, tuloksena on varmasti paras mahdollinen tila yrityksesi käyttöön.

NÄIN PÄÄSET ASIASSASI ETEENPÄIN 

Ota yhteys ammattilaiseemme

Tutki tarjolla olevia kohteitamme

Aktivoi ns. toimitilavahti, joka ”kyttää” sopivia kohteita puolestasi

Vuokralaisen tai ostajan etsintä

Tilanne toimitilamarkkinoilla vaihtelee. Välillä tiloista on ylitarjontaa, välillä vuokralaisista. Ensimmäinen tilanne on omistajalle haastava eikä jälkimmäinenkään aina yksinkertainen.

Sinun kannaltasi tärkeintä on tietenkin se, että löydät OIKEAN vuokralaisen. Haluat pitkäaikaisen ja vakaan vuokralaisen, joka hoitaa velvoitteensa ajallaan.

Jotta se oikea löytyy, tarvitaan paljon työtä. Kun vuokralaistarjokkaista on vajausta, korostuu markkinoinnin ja välittäjän aktiivisuuden merkitys. Vuokralainen ei aina osaa hahmottaa miten ensikatsomalta sopimaton tila voisi pienellä muokkauksella istua hänen tarpeisiinsa kuin nenä päähän.

Kun välittäjällä on kokemusta, näkemystä ja ammattitaitoa nähdä tilan mahdollisuudet, vuokralaisten puute kääntyykin kelpo määräksi ehdokkaita. Meillä sitä kokemusta on vuosikymmenten edestä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kuinka autamme sinua löytämään vuokralaisen tai ostajan tilallesi!

Palveluihimme kuuluvat myös toimitiloista tehtävät

ARVIOKIRJAT JA -LAUSUNNOT

Arviokirja

Hankimme kohteesta tarvittavat asiakirjat ja teemme lisäksi henkilökohtaisen katselmuksen paikan päällä, minkä pohjalta laadimme käyttöösi luotettavan ja perusteellisen arviokirjan vaativiinkin tarpeisiin.

Realistisen markkina-arvon kertova arviokirja tulee usein kyseeseen esimerkiksi toimitilaa myytäessä, yrityskaupoissa tai rahoituslaitoksen vaatimuksesta. Se voidaan toteuttaa joko kauppa-arvo-, tuottoarvo- tai kustannusarvomenetelmällä.

Arviolausunto

Arviolausunto on arviokirjaa suppeampi kuvaus kohteesta ja käytettävissä olevan tiedon pohjalta tehty, perusteltu näkemys toimitilan käyvästä arvosta. Arviolausunto voi olla joko kirjallinen tai suullinen.