Mökki tai huvila 2h+k+salonki+lasiveranta

Pentala 532, Suvisaaristo, Espoo

Hinta
515 000 €

Koko
75.0 m²

Vuosi
1925

Toteuta unelmiesi kesäasunto kappaleessa kauneinta Suomen luontoa!
Aivan mahtava oma 6487m² rinnetontti Pentalan saaressa, omaa rantaa n. 40 metriä, joka osittain hiekkarantaa.
Tontti avautuu Espoonlahden selälle, aurinkoa riittää päivästä ilta-aurinkoon. Sijainti hiljainen ja rauhallinen keskellä saaristolaisluontoa, joka koostuu kauniista kallioista, hiekkarannasta ja metsästä. Laituri, jossa syväys riittää myös purjeveneelle.

Tontilla sijaitsee vanha saaristolaishuvila, joka on huonokuntoinen ja vaatii täyden peruskorjauksen. Talossa voi kuitenkin asua kesäisin. Vaihtoehtona myös rakennuksen purku ja uuden rakentaminen. Tämä hetkinen kaava ei mahdollista lisärakentamista. Alueella vireillä Saariston osayleiskaava, joka voi aikanaan mahdollistaa isommankin huvilan rakentamisen lisärakennuksineen ja rantasaunoineen.
Pentalassa myös kesävesi mahdollisuus ja sähköt löytyvät tontin rajalta.

Ota yhteyttä ja sovitaan aika tutustumiselle!
Tähän kohteeseen järjestetään vain yksityisnäyttöjä.

Myyntiä hoitaa: Jussi Rainio, 044-331 2263, jussi.rainio@huom.fi
VUODEN MARKKINOIJA 2019 Huom! Kiinteistönvälitys Oy:ssä!

Yhteystiedot
 • Jussi Rainio
 • Huom! Kiinteistönvälitys Oy, Espoo
 • jussi.rainio@huom.fi
 • 044 3312263
Jussi Rainio

Kohdenumero20019912
Sijainti
 • Suvisaaristo
 • Pentala 532
 • 02380
 • Espoo
TyyppiMökki tai huvila
OmistusmuotoOma
Huoneistoselitelmä2h+k+salonki+lasiveranta
Asuinpinta-ala m²75 m²
Yhteensä m²75 m²
Lisätietoja pinta-alastaEspoon kaupungin rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan kerrosala on 75m². Tarkkoja asuinpinta-ala tai kerrosala tietoja ei ole saatavilla. Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten ilmoitettu pinta-ala saattaa poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan mitattavasta asuinpinta-alasta. Rakennuslupa-asiakirjoja ei ole saatavilla eikä tietoa loppukatselmuksesta.
Kerros2
Kerroksia2
Rakennusvuosi (päättynyt)1925
Käyttöönottovuosi1925
VapautuminenHeti

Velaton hinta515 000 €
Myyntihinta515 000 €
(Sähkölämmityksen) Keskimääräinen kokonaiskustannus30 € / kk
Vesi ja jätevesi20
Lisätietoja maksuistaRoskat vietävä omalla kuljetuksella mantereelle. Esitetyt kustannukset perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palveluntarjoajasta.

YleiskuntoVälttävä
Lisätietoa kunnostaKiinteistön kunto on välttävä. Vaatii täyden peruskorjauksen tai uuden rakentamisen nykyisen tilalle.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotOstajan pitää tehdä oma sähköliittymä ja sopimus kiinteistölle, sähkötolppa rajalla.

Asunnon tilat ja materiaalit
 • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
 • Harjakatto
 • Peltikate

Kiinteistötunnus/laitostunnus49-449-1-901
Tontin pinta-ala6487 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaTällä hetkellä rakentamismahdollisuudet ovat niukat, nykyistä loma-asuntoa voi kunnostaa ja sen voi tarvittaessa korvata uudella, nykyisen kokoisella loma-asunnolla. Edellyttää poikkeamispäätöstä. Pentalan saari kuuluu myös vireillä olevaan Saariston osayleiskaavaan, joka voi aikanaan toimia suoraan rakennusluvan myöntämisen perusteena. Kaava tulee voimaan aikaisintaan 2021-2022. Rakennusoikeus Saariston osayleiskaavan mukaan olisi seuraavanlainen: Kiinteistö sijaitsee loma-asuntoalueella RA-1, jonka mukaan yli 5.000m² suuruiselle rakennuspaikalle rakennusoikeus on yhteensä 250k-m². Se käsittää yksiasuntoisen, enintään 1?-kerroksisen ja kerrosalaltaan enintään 160k-m² suuruisen lomarakennuksen, enintään 40k-m² suuruisen talousrakennuksen ja vierasmajan sekä enintään 25k-m² suuruisen saunan. Rakennusten yhteenlaskettu peittoala, johon lasketaan myös katetut terassit, saa olla enintään 300m².
Lisätietoa kaavoituksestaEspoon kaupunki, www.espoo.fi, Anne Pitkänen.